Diari digital d'Andorra Bondia
La formació vol fer una proposta per a aquells que volen un perfil de gestió política i un país diferent.
La formació vol fer una proposta per a aquells que volen un perfil de gestió política i un país diferent.

Podem ultima una llista nacional i tancarà el programa al desembre


Escrit per: 
M.S. / Foto: Jonathan Gil

Podem Andorra està últimant els treballs per tancar una llista nacional de cara a les eleccions generals de la primavera vinent i també per tancar el programa amb el qual es presentarà als comicis, que disposa ja d’“entre 40 i 50 propostes” de diferents àmbits.
Així ho ha avançat el president de Podem Andorra, Joan Seguí, que ha confirmat la determinació de la formació a ser present en les eleccions i poder oferir així una proposta per a aquells ciutadans que volen “un perfil de gestió política diferent” i també “una Andorra diferent”.
En aquest sentit, Seguí va fer una crida a la participació de tots aquells ciutadans que vulguin plantejar les seves propostes per acabar de completar el programa electoral de la formació, que incidirà en qüestions com la problemàtica de l’habitatge, l’avortament, la relació amb la Unió Europea, la sanitat, la col·laboració transfronterera amb els països veïns i en el pagament dels drets d’autor en els centres escolars, entre d’altres.
El president de Podem Andorra, que va fer una valoració “molt positiva” de la bona acollida i la resposta de les persones que es van atansar a l’estand de la formació en la darrera Fira d’Andorra la Vella, va precisar que tota aquesta nova ronda participativa per acabar d’enllestir el programa es farà d’aquí fins a final d’any, quan es preveu tenir ja el programa tancat.
Quant a la possibilitat de mirar de ser presents també en alguna candidatura territorial, Seguí no va tancar la porta a cap possibilitat i es va mostrar obert “a buscar punts en comú amb altres forces”. En aquesta línia, i tot i admetre que “el binomi Partit Socialdemòcrata-Liberals d’Andorra és forçat i una mica contra natura”, el dirigent de Podem va destacar que “si cadascú navega amb la seva barca però la destinació és la mateixa es poden trobar acords”.
Pel que fa al futur escenari que pugui sortir de les urnes, Seguí va recordar que “Andorra és un país difícil dominat pels clans familiars” tot i que es va mostrar esperançat de poder treure representació al Consell General ja que la proposta de la formació pot interessar “aquell electorat que té ganes d’un canvi” i, especialment, “l’electorat d’entre 18 i 30 anys que no participa dels comicis”.
D’altra banda, Seguí va avançar que properament es portaran a terme noves accions al carrer, que serviran també per donar visibilitat al projecte polític de Podem Andorra.

podem
última
llista nacional
programa
desembre

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte