Diari digital d'Andorra Bondia
Primera reunió de la comissió de les obres del túnel de Tresponts
Primera reunió de la comissió de les obres del túnel de Tresponts

Primera reunió de la comissió de les obres del túnel de Tresponts


Escrit per: 
Redacció/Foto: Ajuntament de la Seu d'Urgell

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, va participar ahir al matí en la primera sessió de la Comissió de seguiment de les obres de condicionament i millora de traçat de la C-14, entre Organyà i Montant de Tost, que inclouen la construcció del nou túnel de Tresponts. En aquesta sessió, també hi van prendre part el secretari de Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat, Ricard Font, el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, alcaldes i representants veïnals del territori, així com tècnics de la direcció de l’obra.
En aquesta reunió, que va tenir lloc a l’Ajuntament d’Organyà, es van presentar els objectius i el funcionament d’aquesta Comissió per poder fer el seguiment de l’obra i intercanviar informació entre els diferents actors. S’hi van explicar també els aspectes principals de l’actuació prevista i el pla de treball.
En la seva intervenció, l’alcalde de la Seu va voler agrair a la Generalitat de Catalunya per complir amb el cronograma establert per fer realitat aquesta obra, que es preveu que quedi enllestida el novembre de 2020.
Respecte a la construcció del nou túnel de Tresponts, Batalla va remarcar que “serà l’actuació més important feta en aquest tram des que el Bisbe Ermengol el va obrir fa 1.000 anys”. L’alcalde urgellenc va afegir que “des de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, continuarem implicats en el bon desenvolupament d’aquest projecte històric, perquè la C-14 representa la principal via de connexió de la comarca”.  

túnel Tresponts
reunio
comissió
obres

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte