Diari digital d'Andorra Bondia
El president del grup socialdemòcrata, Pere López.
El president del grup socialdemòcrata, Pere López.

PS demana pel cost de ministres, alts càrrecs i relacions especials


Escrit per: 
Redacció/Foto: BonDia

Després de constatar un increment del nombre de ministres, secretaris d’Estats i dels càrrecs de relació especial i de confiança aquesta legislatura, el grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat una pregunta a Sindicatura amb relació al cost salarial de totes aquestes persones per tal que des de l’executiu es respongui per escrit, segons va informar el PS.
Concretament, els consellers socialdemòcrates demanen quin va ser l’import del cost salarial de ministres, secretaris d’Estat i càrrecs de relació especial i de confiança del Govern el febrer del 2010 i quin és l’import del cost salarial dels mateixos càrrecs a febrer d’enguany.
Així mateix, els socialdemòcrates demanen el salari detallat per a cada un d’aquests càrrecs, especificant nom i cognom de la persona que l’està cobrant i el càrrec que ostenta.
D’altra banda, i després que s’hagués fet arribar a la formació els dubtes amb relació al procés de selecció del nou cap d’àrea de Participació i promoció de la Joventut i el Voluntariat i que aquest procés podria estar darrere la davallada del nombre de voluntaris inscrits, el conseller general socialdemòcrata ha presentat una bateria de preguntes sobre la qüestió també perquè des del Govern es responguin per escrit. Concretament, Padreny demana per com es va dur a terme el procés, quan es va fer i quant temps va durar, pel nombre de candidats que s’hi van presentar i pels que van arribar a la fase final de selecció així com per les persones que van formar el comitè tècnic de selecció. El parlamentari vol saber també els perfils dels diferents candidats, les puntuacions que van obtenir cadascun, així si el procés ha comportat alguna incidència amb els voluntaris inscrits. També demana per si hi ha hagut baixes de voluntaris i si han deixat de participar en els actes programats.

PS
demana
cost
ministres
alts càrrecs
relacions especials

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte