Diari digital d'Andorra Bondia
Susanna Vela i Marian Sanchiz
Susanna Vela i Marian Sanchiz

PS i SDP veuen una situació similar al 2009 però “més greu”


Escrit per: 
M.S. / Foto: PS

“Sí que hi ha certa similitud, però la gravetat és diferent, la situació del país és més greu ara que el 2009”. Així ho han assegurat la cap i la coordinadora de campanya de l’aliança progressista PS SDP+, Susanna Vela i Marian Sanchiz en la compareixença per presentar el lema amb què concorreran als comicis generals del 2 d’abril vinent. El canvi de la majoria, un lema “no escollit ni per PS ni per Progressistes-SDP, sinó per la pròpia ciutadania”, una ciutadania amb cert “cansament vers una determinada manera de fer, de manar més que no pas de governar, per part de DA i els grups que li donen suport”, tal com ha apuntat Vela, que ha destacat que si més no és això el que perceben de les trobades que han anat mantenint amb els diferents col·lectius i amb la ciutadania de cara a la confecció del programa electoral, unes trobades en què han pogut “sentir el seu escalf”.

I és que des d’ambdues formacions s’ha constatat que “la ciutadania fa temps que està reclamant un canvi en positiu, ja que Andorra tal com estan les coses i com s’està dissenyant no va enlloc”, un canvi que, al marge de la “desitjable regeneració democràtica i alternança”, ha de ser “d’il·lusió i benestar” per als ciutadans.

Quant a l’altra part del binomi del lema, “majoria”, Vela ha destacat que l’aliança progressista se sent representant d’aquesta “majoria social” que anhela un canvi, i que la voluntat és transformar-la també en una “majoria al Consell General” per tal de poder conformar Govern i “tirar endavant el nostre programa electoral”.

Sense avançar detalls d’aquest perquè no és el moment, tant Vela com Sanchiz s'han mostrat convençudes que la candidatura de l’aliança progressista “pot donar solucions davant la fractura social que hi ha al país”.

Andorra
eleccions
PS
SDP
progressites
Vela
sanchiz

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte