Diari digital d'Andorra Bondia
Marta Pujol i altres membres de la candidatura d'Avancem, aquest matí.
Marta Pujol i altres membres de la candidatura d'Avancem, aquest matí.

Pujol defensa que els privats cedeixin terrenys perquè el Comú hi faci habitatges


Escrit per: 
M. P. A. / Foto: PS

La cap de llista d’Avancem, Marta Pujol, ha explicat avui que l’habitatge i l’urbanisme són dues de les prioritats del seu programa electoral. I ho són, especialment l’habitatge, “perquè sabem que és la prioritat número 1 de la població”. D’aquí que proposin la creació d’un departament dedicat exclusivament a donar resposta a aquesta problemàtica. 

Quant a les col·laboracions publicoprivades per construir habitatges a preu assequible, Pujol ha reconegut que és molt difícil d’aconseguir, com ha quedat palès en iniciatives d’aquest tipus que s’han volgut portar a terme en altres parròquies. En relació amb això, ha precisat que tot el que sigui cedir terrenys comunals perquè construeixi la iniciativa privada, ara per ara “no funciona”. Per això, s'ha mostrat més partidària que els privats cedeixin terrenys al Comú perquè sigui aquest qui construeixi els habitatges. 

La cap de llista d’Avancem també ha criticat l’única mesura que va adoptar l’actual majoria al Comú: la cessió al 0% per construir vivendes de lloguer, ja que no ha servit per a aquest propòsit. Ans al contrari, ha emfasitzat. En aquest sentit, ha dit que tot el que s’està construint va destinat a la venda “i a preus no precisament populars i assequibles”. 

Finalment, Pujol ha anunciat que volen revisar el pla urbanístic d’Encamp per “començar a endreçar la parròquia”.

Pujol
privats
terrenys
Habitatge

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte