Matinal assolellada i de moltíssima il·lusió inicial per part de les quatre candidatures que ahir van donar el tret de sortida a una campanya per a la territorial de la parròquia d’Ordino totalment disputada. Terceravia+Unió Laurediana+Independents, amb Noemí Amador com a cap de llista, van ser els primers a penjar el cartell amb el lema Andorra ets tu, a l’entrada de l’Auditori Nacional d’Ordino. Amador va manifestar que “estem molt il·lusionats de començar aquesta campanya, i el que volem és estar propers a la gent i intentar estar el màxim de pendents de tothom. Treballarem conjuntament per tal de fer créixer la parròquia. Ja tenim ganes de treballar per a la nostra parròquia”, va assegurar. Noemí Amador, que té com a segon cap de llista Jordi Balsa, va rebre el suport del candidat nacional, Josep Pintat, així com de bona part de la seva llista.
Els segons a fer l’enganxada del cartell van ser Acció Comunal d’Ordino+Demòcrates per Andorra. Una visita a la parròquia d’Ordino força nombrosa, amb el candidat nacional, Xavier Espot, com a representant d’un bon grup de persones del partit. Joan Martínez Benazet lidera la llista amb Alexandra Codina, i com a suplents Bernadeta Coma, Marc Saura i Alèxia Gallego. “És una candidatura que ens ha fet molta il·lusió crear-la. Totalment plural i gent de diferents àmbits de la parròquia i també de diferents edats. L’última suplent té 19 anys, després n’hi ha un de 27 i una de més de 40, i jo que estic a prop de la tercera edat”, va dir amb un toc d’humor Martínez Benazet, que va recordar el lema del partit. “Ho diu tot: Les persones compten i per tant amb molta il·lusió i a guanyar i conquerir aquestes eleccions”. Tot amb el crit de fons de: “Si es pot, si es pot!”
d’Acord, amb Liberals d’Andorra i el Partit Socialdemòcrata, va ser el següent a passar per l’entrada de l’Auditori Nacional d’Ordino. Una representació nombrosa i com a cap de llista Marc Galabert i el segon, Jean-Michel Armengol. “Es tracta d’una candidatura històrica. Hi ha molta gent que no l’entén, però l’objectiu és explicar per què estem d’acord, el perquè. Tenim molts punts en comú i a nivell d’Ordino estem engrescats i amb molta gent jove. Un repte bonic i amb moltes expectatives. Estem aquí per escoltar la gent de la parròquia. Quines millores volem fer? L’hotel Casamanya, les pensions, perquè hi ha molta gent gran a la parròquia que ho passa malament, i moltes prioritats a nivell pressupostari”.
De la matinal assolellada es va passar a la tarda, amb una mica de vent i amb l’enganxada de cartell de Progressistes-SDP, que tindrà el mateix cap de llista de fa quatre anys: Felip Gallardo. El seu segon a la llista és Albert Granyena. “Per a la parròquia nosaltres som una gran oportunitat, ja que som l’única força progressista d’Ordino, i això s’ha de veure en aquestes eleccions. No hi ha ningú més que estigui amb nosaltres en aquest espai de progressistes, i nosaltres som els que quedem per a la parròquia d’Ordino i Andorra. Quan guanyem,  el primer que farem és arreglar l’hotel Casamanya, que és patrimoni de tot Andorra, i nosaltres proposem que s’hi faci el Museu Nacional, i si no alguna cosa que sigui per a tot el país”, va avançar Felip Gallardo, que també va comptar amb el suport de Josep Roig, el candidat a cap de Govern de la llista nacional, i de l’excap de Govern Jaume Bartumeu. 
Comença la cursa...