Diari digital d'Andorra Bondia

Reducció de les despeses del Centre Andorra Sostenible


Escrit per: 
Julià Rodríguez / Foto: S.F.G.

El Govern ha adjudicat a l’empresa Lavola la gestió del Centre Andorra Sostenible. Aquesta és la mateixa empresa que gestionava fins ara el centre. La diferència, però, és que ara ho farà per un import de 83.431 euros, mentre que durant l’any passat ho va fer per 144.000 euros.

El ministre portaveu, Jordi Cinca,  va destacar la rebaixa important que s’ha aconseguit, dins de la línia d’optimització de la despesa que aplica l’executiu. A més, va recordar que a principis d’any el centre va deixar el local que ocupava i es va traslladar a l’edifici administratiu, així que s’ha estalviat per aquesta via 16.883 euros més. Es tracta, segons va explicar Cinca, “de mantenir les mateixes prestacions i serveis a un cost molt inferior”. El Centre Andorra Sostenible és ja, amb nou anys de vida, un referent en la difusió del concepte de sostenibilitat, i en especial en el món educatiu.

Millores a l’Escola Francesa d’Escaldes

El Govern va adjudicar ahir  els treballs per substituir els equips tèrmics de l’Escola  Francesa d’Escaldes-Engordany (La Peletera) per 39.786 euros. L’empresa guanyadora ha estat Instal·lacions Amac SA i les obres estaran acabades el 31 d’agost. Ahir també es va licitar, per 25.973 euros, el subministrament i la instal·lació de l’equipament i de l’utillatge per a les cuines i els menjadors escolars de diversos centres d’ensenyament per al pròxim curs. Així mateix, es va licitar el subministrament i la instal·lació del mobiliari de les escoles franceses per al curs vinent per 19.000 euros.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte