Diari digital d'Andorra Bondia
Una compareixença anterior de Jordi Cinca.
Una compareixença anterior de Jordi Cinca.

Reglament de construcció sobre la gestió de residus


Escrit per: 
Redacció

El consell de ministres va  aprovar ahir la modificació del Reglament per a la realització de treballs d’activitats que modifiquin l’estat actual del terreny i la modificació del Reglament de construcció amb relació a l’establiment de les garanties de gestió de residus de les llicències urbanístiques.  Així, per exemple, es deroga el procediment actual de sol·licitud de llicència urbanística, s’especifica que els projectes d’interès nacional i els plans sectorials estan subjectes a l’avaluació d’impacte ambiental, així com les instal·lacions amb potències superiors a 500 kW o iguals a 2000 kW, entre d’altres.

Liciten la vorera a la CG-1, a l’altura del cementiri

El Govern va aprovar ahir la licitació de les obres de creació de la voravia a la CG-1 que es troba a l’altura de la zona del cementiri de Sant Julià de Lòria. Aquesta obra, que s’emmarca dins del pla sectorial de noves infraestructures viàries, permetrà eixamplar la CG-1 amb voravies definitives pavimentades, quatre carrils de circulació i carril bici ascendent entre la rotonda del riu d’Aubinyà i el nou enllaç amb la carretera secundària de Fontaneda. L’adjudicació es farà mitjançant concurs públic i el termini d’execució previst és de 16 setmanes. 

Un total de 149 persones sol·liciten el vot per correu

Un total de 149 andorrans han sol·licitat poder votar per correu a les eleccions generals del 7 d’abril. Aquesta xifra se situa per sobre de les anteriors eleccions generals i comunals. Així, a les eleccions generals van sol·licitar el vot per correu 100 persones, i en les comunals, 123. La majoria són de residents a Espanya i França. També n’hi ha de Portugal, el Regne Unit, Noruega, Suïssa, Bèlgica, Alemanya, Itàlia, Països Baixos, Finlàndia, Suècia, Israel, Panamà, Xile, Argentina, Austràlia, Madagascar, Canadà i dels Estats Units d’Amèrica.

 

Reglament de construcció sobre la gestió de residus

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte