Diari digital d'Andorra Bondia

Retorna la festa major de la Margineda després de 8 anys


Escrit per: 
Redacció/Agències


Els veïns de la Margineda han recuperat la seva festa major després que es perdés, ara fa uns vuit anys. El programa nocturn d'aquesta festa, que tindrà lloc els propers 17, 18 i 19 de juliol, promet ser una alternativa a les activitats d'altres festes majors del país, amb la música electrònica i 'les barraques' com a plats forts.

Tal com ho ha explicat un dels membres de la comissió de festes, Marc de Diego, s'ha volgut recuperar 'una festa que tots teníem en el record' i que el relleu generacional no es va encarregar de perpetuar. Això ha estat fins aquest any, quan un grup de joves ha volgut agafar les regnes de l'organització i crear un programa nocturn pensat per a un públic jove i amb la voluntat clara de ser 'una alternativa al típic ball de nit'.
Serà la performance 'The leaf house project' l'encarregada d'encetar el programa de nit d'aquest proper divendres, en la que es podrà veure un artista pintant en directe sobre un llençol. Una actuació que donarà pas a la música electrònica i que comptarà amb la presència destacada de Dj Cauto, que ha participat a l'edició del Sònar d'enguany.
A part de la música electrònica, l'altra aposta de la comissió són 'les barraques', una proposta que s'estila en diverses festes majors de Catalunya i que permet agrupar diferents col·lectius i crear ambients diversos. La comissió de festes cedirà una barraca a tothom que hi estigui interessat i que podrà personalitzar i ambientar amb la música que vulgui, un cop hagi finalitzat la música electrònica.
Completen la resta del programa de festes una cursa i una botifarrada popular així com altres activitats esportives i de lleure, pensades per a tots els gustos i edats. Entre aquestes, destaca la de diumenge a la tarda anomenada 'Iron Man_Gineda', i que comptarà amb un seguit de proves de resistència encarades a descobrir, segons l'organització, qui és l'home més fort d'Andorra.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte