El secretari d’Estat per a les relacions amb Europa, Landry Riba, s'ha reunit aquesta tarda amb el col·lectiu de gestors de residus d’Andorra per exposar-los “les particularitats” de l’acord d’associació, segons ha informat el perfil de la secretaria d’Estat a la xarxa X.

Era la primera d’un seguit de trobades informatives que s’han organitzat amb la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) per tal d’anar desgranant l’acord als diferents sectors d’activitat.

Els col·legis demanen per carta reunir-se amb el Govern
D'altra banda, l’assemblea extraordinària del Consell de Col·legis Professionals (CCPA) celebrada aquest vespre a Andorra la Vella ha acordat enviar una carta conjunta al Govern per demanar una reunió amb l’objectiu de presentar les salvaguardes (reglament de mínims) que voldrien que inclogués l’acord d’associació, les conjuntes i les específiques de cada col·legi. El col·lectiu lamenta el canvi de parer de l’Executiu, ja que ara els respon que només ho podran fer després del referèndum. En canvi, els col·legis reclamen veure el text i incloure-les abans per poder posicionar-se abans de la consulta. De fet, els observadors en les negociacions ja van reclamar en el seu moment l’accés al text de l’acord, però no va ser possible.