Diari digital d'Andorra Bondia
Rossell lamenta que el Govern de DA no hagi decidit en sis anys
Rossell lamenta que el Govern de DA no hagi decidit en sis anys

Rossell lamenta que el Govern de DA no hagi decidit en sis anys


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

“El problema d’aquest Govern és no decidir.” Així de contundent es va mostrar ahir el secretari general de Liberals d’Andorra (LdA), Amadeu Rossell, que amb aquesta única frase va definir els ja gairebé sis anys de govern de Demòcrates per Andorra.
I és que per Rossell l’executiu taronja ja ha tingut prou temps i “ja hauria d’haver decidit en sanitat” i en moltes altres qüestions per a les quals no cal pactes d’Estat “tret que vulgui repartir responsabilitats”. En aquest sentit, el dirigent liberal, que va participar ahir en el programa La rèplica d’Andorra Televisió, va titllar d’“incomprensible” la política de pactes d’Estat i va recordar que des de la comissió legislativa de Política Exterior “també es pot treballar”, en referència a la negativa del grup parlamentari liberal a afegir-se al pacte d’Estat per Europa, un pacte en què només hi ha el grup de la majoria i el PS.
Així mateix, el secretari general de Liberals d’Andorra va defensar també la posició de la formació respecte d’Europa i va insistir en la necessitat d’assolir “un bon acord”. En aquesta línia, Rossell mostrar el des­acord per com s’estan portant a terme les negociacions de l’acord d’associació i va remarcar que “volem anar a Europa, però negociem bé”.
D’altra banda, i de la mateixa manera que es va posicionar el president de la formació, Jordi Gallardo, Rossell va apostar perquè Liberals d’Andorra es presenti en solitari a les pròximes eleccions generals i “fer pactes a posteriori”. De fet, el secretari general d’LdA va donar pràcticament per segur que “hi haurà d’haver pactes i no podrem renunciar a no estudiar-los” una vegada s’hagin celebrat les eleccions.

amadeu Rossell
DA
LdA
europa
pacte d'Estat
associació
sanitat

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte