El ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, es va reunir ahir amb diversos ambaixadors concurrents a Andorra i amb representants del cos diplomàtic de més d’una vintena de països membres de la Unió Europea (UE). La trobada va tenir lloc a la residència de l’ambaixador de Luxemburg a Madrid, Jean Graff. Segons van informar des de l’executiu, els diplomàtics europeus es van mostrar interessats en la situació política i econòmica d’Andorra. El ministre d’Afers Exteriors va tenir l’oportunitat d’explicar-los l’evolució del procés de resolució de l’afer BPA i la venda de Vall Banc i com des del Govern es continua treballant per reforçar la plaça financera andorrana. 
Saboya també va reiterar davant els ambaixadors l’aposta clara del Govern per la transparència i la cooperació, i va informar els presents de la recent aprovació del projecte de llei d’intercanvi automàtic d’informació en matèria fiscal, així com de l’entrada a tràmit al Consell General del conveni del Consell d’Europa i de l’Organització per a la Cooperació de Desenvolupament Econòmic relatiu a l’assistència 
administrativa mútua en matèria fiscal. 
Els diplomàtics dels països europeus presents en la trobada amb Saboya també es van interessar per l’evolució de les negociacions per a l’acord d’associació amb la Unió Europea. El ministre d’Afers Exteriors els va exposar en quin punt es troba l’agenda negociadora, tant pel que fa al marc institucional com pel que fa al marc sectorial.