La candidatura de Terceravia + Independents d’Encamp crearà la figura d’un conseller de Comú que faci d’enllaç al Pas de la Casa. El candidat número 4, Laurent Thibaud, va explicar que l’objectiu és que “la gent que resideix al poble pugui dirigir-se directament a aquesta persona durant tota la setmana i serà l’encarregat d’ocupar-se de la vila”.

Laurent Thibaud també va anunciar que la candidatura treballarà per fer “del Pas de la Casa la porta d’entrada per França que Andorra es mereix i per millorar la qualitat de vida de la gent del Pas”.
Entre les mesures proposades per Terceravia + Independents d’Encamp per millorar el poble del Pas de la Casa destaquen la reparació de totes les voreres i els indrets de la vila malmesos de forma progressiva, la instal·lació d’un mobiliari urbà pràctic i desmuntable, perquè a l’estiu es pugui gaudir de bancs, papereres amb cendrers i que a l’hivern estigui condicionat per la temporada d’esquí.
La formació també proposa com a mesures per embellir el Pas de la Casa la construcció d’un parc infantil tancat, demanat des de fa temps per la ciutadania, i la negociació amb Saetde per a la possible cessió d’espais en la base de pistes que no s’utilitzen, per destinar-los als més menuts, amb petites zones infantils d’esbarjo. D’altra banda, també es comprometen a cercar el suport privat necessari per obrir una petita sala de cine a la vila.
Finalment, Terceravia + Independents d’Encamp va assegurar que negociaran amb els actors governamentals una major presència policial a la vila durant la temporada d’esquí.