El comitè local de Terceravia d’Andorra la Vella demana al govern comunal de la capital aturar el concurs per a la construcció de la primera fase del projecte del telefèric del pic de Carroi. La formació reclama ajornar el concurs fins que els resultats de les pròximes eleccions comunals refrendin la voluntat de la ciutadania. 
Terceravia entén que l’ús de béns públics i, especialment, el patrimoni natural requereix una cura especial per les conseqüències mediambientals, econòmiques i aspectes de la propietat que es puguin desencadenar de la construcció del giny. Entre aquestes conseqüències s’inclouen tant la construcció com el manteniment i, concretament, aquella part que haurà d’assumir l’Administració. 
El comitè local de Terceravia considera que abans d’encetar un concurs d’aquesta magnitud cal tenir a l’abast informació exacta sobre l’impacte ambiental, el cost, el conveni, així com les repercussions que es puguin derivar de la seva execució. Per aquest motiu, demana analitzar tota la informació abans de prendre una decisió en un sentit o l’altre.
D’altra banda, denuncia que moltes de les accions de la corporació actual tenen un component preelectoral, però una decisió d’aquesta magnitud, i més a les portes d’uns comicis, no tindria una legitimació democràtica.
El comitè local de Terceravia considera, per tant, que sobre aquests temes tan rellevants, com és el cas del projecte del telefèric del Carroi, cal copsar el parer de la ciutadania i si escau fer una consulta, atès que aquests projectes afecten el patrimoni de la parròquia i poden hipotecar les generacions futures.