Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general del Terceravia+UL, Carine Montaner.
La consellera general del Terceravia+UL, Carine Montaner.

Terceravia demana sobre els càrrecs directius del SAAS


Escrit per: 
Redacció

La consellera general del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Carine Montaner, va entrar una demanda d’informació al Govern sobre el funcionament del SAAS, ahir al matí. La consellera general de Terceravia va demanar, concretament, sobre els càrrecs directius del SAAS, incloent-hi els del Cedre. Montaner també va sol·licitar una còpia de l’organigrama detallat del SAAS així com les actes de les reunions de l’últim any, mantingudes entre els representants dels metges i la direcció del SAAS. 

D’altra banda, la consellera general va demanar més informació sobre la implementació de la història clínica compartida. En aquest sentit, Montaner va sol·licitar informació concreta sobre els documents de la compra del programa per posar en marxa el sistema, així com el contracte del tècnic encarregat de formar el personal mèdic.

Terceravia
càrrecs
directius
SAAS

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Se ha disolt el Comite de Covid del SAAS, pero la Directora d'Infermeria Carmen Curco segueix a Govern i esta en funcions Sra. Laura Bernada, no ha sortit cap Edicte per la plaça, ni extern ni intern?. Aixo no es molt democratic, es quedará per dedocracia al puesto de directora ?.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte