Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general de Terceravia, Carine Montaner.
La consellera general de Terceravia, Carine Montaner.

Terceravia demana sobre els contractes irregulars del SAAS


Escrit per: 
Redacció / Foto: BonDia

La consellera general del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Carine Montaner, ha realitzat una sèrie de preguntes escrites al Govern sobre els contractes irregulars del SAAS, evidenciats pel Tribunal de Comptes. Així,   ha preguntat sobre la regularització de la situació de totes les irregularitats posades en evidència per aquesta institució en l’informe de l’any 2017 i com s’ha portat a terme.

La consellera general de Terceravia ha demanat també sobre la data prevista de presentació del nou reglament de personal del SAAS, anunciat pel ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, el juny del 2019. En aquest sentit, Montaner ha preguntat sobre l’existència, o no, d’una taula de treball per a la redacció del nou text i la seva composició.

D’altra banda, la consellera va entrar ahir al migdia a Sindicatura una pregunta escrita sobre el transport sanitari. En concret, Montaner ha demanat a l’executiu si aposta per un canvi de model del transport sanitari, així com el detall i la planificació de les reunions de treball per tal d’elaborar un nou model de transport sanitari andorrà. També ha preguntat quina és la composició de la taula de treball encarregada de portar a terme aquesta tasca.

“Cal apostar per l’optimització de recursos públics, per això cal revisar el model actual. Tenim bons professionals del transport sanitari al país i cal aprofitar la seva experiència al sector per tal de posar en marxa un nou model”, va concloure Montaner.

Terceravia
demana
contractes
irregulars
SAAS

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte