Terceravia+Independents d’Andorra la Vella adverteix que després de les eleccions no se n’anirà a casa. Ho fa anunciant que controlarà l’acció de la majoria comunal liderada per Conxita Marsol i que estarà a l’aguait dels problemes que afectin la vida de la població de la capital. Així, segons va explicar qui va ser candidata a cònsol de la formació, Emi Matarrodona, la voluntat és “fer seguiment de totes les qüestions que puguin perjudicar la ciutadania en els aspectes relacionats amb el seu dia a dia”. 

Matarrodona va recordar que els temes quotidians de la població era “una de les premisses que portàvem al programa electoral: millorar la vida diària”, un àmbit en què la formació creu que cal fer més èmfasi. Així mateix, va explicar que totes les decisions que prengui la majoria comunal que es puguin conèixer a través de la premsa o dels mitjans oficials del Comú seran avaluades pel partit i, a partir d’aquí, analitzarà les iniciatives que es poden emprendre.
Matarrodona va declarar que es vol dur a terme aquesta tasca perquè “tenim una responsabilitat davant d’aquestes 400 persones que van fer confiança en el nostre programa i en la gent” que ens vam presentar. Per això indica que “cal fer un seguiment, no es pot abandonar en absolut”, i va insistir que “això ha de tenir una continuïtat i és el que pretenem fer”. A més, la també presidenta del comitè parroquial de Terceravia d’Andorra la Vella va exposar que aquesta feina va encaminada a consolidar el partit. “Terceravia + Independents a Andorra la Vella és un projecte amb visió de futur”, va dir. D’aquesta manera, va argumentar que “a la vida tot ha tingut sempre un principi” i per tant, és normal que la formació pugui ser vista com una “cosa molt feble”. Davant d’això exposa que “és qüestió de tenir-hi confiança i anar treballant”.
Matarrodona va voler donar les gràcies en nom de la formació a les 400 persones que van fer confiança en Terceravia+I. “No només és aquest agraïment el que volem fer palès, sinó que hem de treballar per a aquesta confiança que ens van donar” els electors, va concloure.