“Ens agradaria renegociar el lloguer del Prat Gran”. Així ho va declarar ahir al matí el candidat a cònsol major de la llista de Terceravia + Independents, Santiago González. La formació es mostra oberta a tenir en compte diversos escenaris. El primer seria aquest, el de parlar amb la propietat dels terrenys on actualment s’ubica el parc i veure si realment hi ha marge de maniobra per acordar un nou lloguer dels terrenys o fins i tot la compra dels mateixos si es pogués fer “a un preu raonable”, va subratllar González. Si no fos possible cap de les dues opcions, “aprofitaríem la cessió obligatòria del terreny”, va declarar el candidat. 


En tot cas, per la candidatura l’important és que la decisió final l’ha de prendre la ciutadania. “El poble ha de tenir l’última paraula”, va dir González, i per aquest motiu,  ho sotmetran a “consulta popular”, com han manifestat en diverses ocasions. Això vol dir, va aclarir, que tot el procés ha de ser “transparent” perquè els ciutadans tinguin les dades necessàries per poder pronunciar-se. 
Un altre factor a tenir en compte, va emfatitzar, són les finances comunals i fins que no entrin al Comú “no tindrem les  dades” per poder fer qualsevol dels plantejaments possibles sobre el Prat Gran, va concloure.