Diari digital d'Andorra Bondia
Integrants de la llista de Terceravia a la part alta d’Escaldes, ahir.
Integrants de la llista de Terceravia a la part alta d’Escaldes, ahir.

Terceravia projecta un pàrquing de 300 places


Escrit per: 
Agències / Redacció / Foto: Agències

Un pàrquing de dues plantes i 300 places. Aquesta és la proposta que va anunciar ahir la candidatura de Terceravia d’Escaldes-Engordany. Segons van detallar el candidat, Jordi Rubia, i el primer suplent, Josep Balielles, l’equipament estaria situat sota la plaça Santa Anna, la plaça de l’antiga església, la de l’església i l’aparcament de la parcel·la de l’antic hotel Casino. “Hi ha una mancança total d’aparcaments i encara es reduirà més en un curt període de temps”, van assegurar, ja que “la majoria d’aparcaments estan en terrenys llogats i quan els propietaris decideixin recuperar els terrenys, no quedarà res”.
Segons les seves previsions, les obres per tirar endavant aquesta infraestructura “no crec que pugin més de quatre milions d’euros”. A més, la seva idea seria fer-lo en quatre fases. “Que sigui en terreny comunal faria que el cost fos una mica més elevat, per les dificultats de les obres, però quan estigui fet serà per a tota la vida”, va remarcar Balielles.
D’altra banda, els dos candidats també van anunciar el projecte de desplaçar la caseta Proturisme a l’entrada d’Escaldes, amb espai per poder aparcar i així “fer una entrada més majestuosa”.

Terceravia
parquing
300 places

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte