Diari digital d'Andorra Bondia
Els consellers generals desplaçats aquesta setmana a París.
Els consellers generals desplaçats aquesta setmana a París.

Trobada parlamentària França-Andorra


Escrit per: 
Redacció / Foto: Consell General

Els integrants del grup d’amistat Andorra-França del Consell General s'han desplaçat a França convidats per la presidenta del grup d’amistat de l’Assemblée Nationale, Bénédicte Taurine, diputada de l’Arieja.

Així, els consellers generals Pere López (PS), Berna Coma (DA), Mònica Bonell (DA), Marc Magallon (L'A), Carles Naudi (CC) i Roger Padreny (PS) han estat rebuts a París i a banda de trobar- se amb  parlamentaris francesos membres del grup d’amistat França-Andorra tant de l‘Assemblée Nationale com del Sénat, han mantingut reunions amb representants del Govern francès, en concret, representants del ministeri d’Europa i els Afers exteriors, on han tractat del turisme i de l’estat d’avançament de les negociacions per arribar a un acord d’associació amb la Unió Europea. Pel que fa al turisme, s’ha aprofitat per compartir els diferents projectes en curs en vistes a identificar temes d’interès comuns i fomentar els contactes entre els actors implicats. 

Pel que fa a les negociacions amb la UE, els representants andorrans han agraït la voluntat francesa d’impulsar les negociacions de l’Acord entre la Comissió Europea i Andorra, durant la seva presidència del Consell de la UE d’aquest semestre en curs.

D'altra banda, Coma, Bonell, Magallon, als quals s'ha afegit Carles Enseñat (DA), Raül Ferré (CC) i Jordi Font (PS) són els membres de la delegació andorrana que es troben aquest dijous a l'Arieja per participar en les diverses activitats programades en matèria de turisme, formació i agricultura on aprofitaran per trobar-se amb diversos actors i responsables locals per informar-se dels seus projectes i veure possibles noves sinèrgies i col.laboracions.

En totes les reunions que estan tenint lloc en el decurs d’aquest desplaçament, la delegació andorrana està reafirmant la seva voluntat de treballar per al reequilibri de les relacions a tots nivells amb França i està constatant molt positivament les bones relacions existents amb França.

Trobada
parlamentaria
França-Andorra

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte