Diari digital d'Andorra Bondia
Troguet creu que el Comú ha de liderar el canvi de model turístic
Troguet creu que el Comú ha de liderar el canvi de model turístic

Troguet creu que el Comú ha de liderar el canvi de model turístic


Escrit per: 
Redacció

L’oposició encampadana considera que hauria de ser el Comú qui liderés un canvi de model turístic al Pas de la Casa i no el Govern. A més, caldria un plantejament conjunt, incloent-hi també la resta de la parròquia. Així ho va manifestar ahir, al programa Ara i Aquí de Ràdio Nacional d’Andorra (RNA), el conseller de Liberals+Independents al Comú d’Encamp, Jordi Troguet, que va insistir en la necessitat que el canvi de model al Pas de la Casa es lideri des del Comú i no des del Govern. 

El conseller de Liberals+Independents d’Encamp va voler recordar a la corporació que des de fa anys alguns sectors turístics han venut el Pas de la Casa com una destinació barata “per beure i de festa non-stop”. “Arribaven anglesos, anaven tres dies al Pas, no dormien, es canviaven en garatges i tornaven a marxar”, va explicar Troguet, que es va preguntar “quin tipus de turisme volem”. “Aquest? Doncs llavors no ens queixem”, va manifestar.
El conseller de l’oposició va recordar també que actualment hi ha diversos projectes, com el de Saedte, per crear un entorn ideal per atreure turisme d’un perfil més alt. Aquest plantejament és, segons va considerar Troguet, incompatible amb la situació actual. Per aquesta raó reclama amb urgència un pla d’actuació eficaç. En aquest sentit, opina que “si Saetde està fent inversions per a una estació d’esquí i un peu de pistes de luxe, s’ha de lligar amb el que volen el Comú, els botiguers i els empresaris”.

Jordi Troguet va manifestar que, després d’un any d’experiència com a conseller al Comú, al costat de Maribel Lafoz, està “una mica decebut del funcionament dels comuns i de la política en general”. “Vam entrar al Comú amb ganes d’aportar i ens costa molt, ja que no ens donen informació i ens assabentem de les coses per la premsa.  T’indignes per les maneres de fer, perquè nosaltres considerem que al Comú no hi vas a treballar per una ideologia política sinó pel poble, escoltant els ciutadans. I quan això no ho aconsegueixes, és dur”, va afegir el conseller comunal liberal.

 

Encamp
troguet
turisme
Comú

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte