Diari digital d'Andorra Bondia
La ministra d'Afers Exteriors en funcions, Mara Ubach.
La ministra d'Afers Exteriors en funcions, Mara Ubach.

Ubach participa en la 28a Cimera iberoamericana de Santo Domingo


Escrit per: 
Redacció / Foto: SFGA

La ministra d’Afers Exteriors en funcions, Maria Ubach, es desplaçarà aquest dijous a Santo Domingo, la capital de la República Dominicana, per participar en la 28a Cimera Iberoamericana de caps d’Estat i de Govern que acull el país caribeny fins dissabte sota el lema Junts cap a una Iberoamèrica justa i sostenible

Tal com ha explicat el ministre portaveu en funcions, César Marquina, Ubach assistirà a l’esdeveniment com a cap de la delegació andorrana, en substitució del cap de Govern en funcions, Xavier Espot, a causa de les eleccions generals del 2 d’abril. La representació nacional la completaran l’ambaixador i coordinador nacional per a la Cimera iberoamericana, Jaume Gaytán, i la directora del departament d’Afers Multilaterals i Cooperació, Florència Aleix.

En concret, la ministra en funcions participarà en la 3a Reunió de ministres d’Afers Exteriors iberoamericans, així com a la reunió plenària de Caps d’Estat i de Govern, que tindrà lloc entre divendres a la tarda i dissabte. En paral·lel als actes oficials, l’agenda de treball de la titular d’Exteriors a Santo Domingo preveu també reunions bilaterals amb els alts mandataris iberoamericans presents al país caribeny, per tal de compartir qüestions d’interès comú i reforçar la cooperació a diferents nivells. En el marc de la cimera, dijous i divendres tindrà lloc la 14a Trobada Empresarial Iberoamericana.

28a Cimera iberoamericana
Ubach

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte