Diari digital d'Andorra Bondia
Els treballs del vial que s’estan portant a terme a Sant Julià de Lòria.
Els treballs del vial que s’estan portant a terme a Sant Julià de Lòria.

UL-ILM seguirà “molt de prop” les accions del projecte del vial lauredià


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El conseller general d’Unió Laurediana-Independents de la Massana Josep Majoral ha entrat dues demandes d’informació a Sindicatura per sol·licitar tota la documentació relativa al projecte del vial de Sant Julià i a la licitació per a la construcció de l’edifici The Cloud d’Andorra Telecom.
Així, segons explica en un comunicat, la primera demanda d’informació està motivada perquè la darrera setmana, durant la presentació pública del projecte per part del ministre Jordi Torres a tots els mitjans al pont de Fontaneda, Majoral va detectar possibles mancances en referència a la mobilitat i seguretat dels vianants. Per aquest motiu i per intentar esvair qualsevol dubte sobre aquesta qüestió, el conseller entén cabdal disposar de tota la documentació per valorar en conjunt les accions que es duran a terme en el projecte. 
A més, com a representant de la ciutadania, amb especial atenció a la que viu i treballa a Sant Julià de Lòria, Majoral recull el guant llençat pel ministre i es posa a disposició de tots els ciutadans de la parròquia, i de tot el país, per analitzar de manera conjunta el mencionat projecte i fer arribar les peticions i propostes al ministeri d’Ordenament Territorial amb la finalitat de millorar entre tots un “projecte vital per a la qualitat de vida dels lauredians i dels turistes que ens visiten”. 
En aquesta línia, la formació recorda que tres quartes parts dels vehicles que entren a Andorra cada any ho fan a través de la frontera espanyola i, per això, considera “imprescindible” que els canvis que es derivin de la no construcció del vial tal com estava projectat “no minvin la qualitat de la infraestructura que forma part de la porta d’entrada per a milions de visitants i turistes”.
Pel que fa a la segona demanda d’informació entrada a Sindicatura, el parlamentari d’UL-ILM vol seguir, tal com ha estat fent fins ara, tot el procediment i construcció de l’obra. És per aquest motiu que es demana tota la documentació treta a concurs per a la licitació dels treballs. En aquest sentit, el conseller adverteix que seguirà molt de prop, tant la construcció com el seu cost.
Les persones interessades a fer aportacions poden contactar amb el conseller general lauredià al telèfon del Consell General (877877) o a l’adreça de correu j.majoral@andorra.ad.

Ul-ILM
projecte
vial
lauredià

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte