Diari digital d'Andorra Bondia
Alfons Clavera.
Alfons Clavera.

UPA vol millorar les condicions laborals dels agents del cos


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

Units pel Progrés d’Andorra (UPA) aposta per la modificació de la legislació per aconseguir que els policies tinguin les mateixes condicions laborals que fa uns anys perquè considera que eren millors que les actuals. Segons el cap de llista de la formació, Alfons Clavera, Demòcrates per Andorra “ha maltractat” els agents del servei d’ordre durant el temps que ha estat al Govern.  

UPA també vol millorar les condicions salarials dels nous agents de policia i que aquestes siguin equiparables a les de la resta dels seus companys. Pel que fa als equipaments, aposten per modernitzar els sistemes informàtics de la policia i adaptar-los a la normativa referida a la protecció de dades.
Una altra de les seves propostes en aquest àmbit és la creació d’una comissió consultiva per a l’estudi del material que han de tenir els agents del cos i que aquesta sigui representativa d’aquests departaments.
Clavera també va dir que volen que els professionals de risc que quedin en estat d’invalidesa parcial o permanent, ja sigui en acte de servei o no, segueixin tenint dret als complements salarials de risc.

UPA
millorar
condicions laborals
Agents
cos

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte