Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera del PS Susanna Vela.
La consellera del PS Susanna Vela.

Vela demana informació del laboratori de Grifols


Escrit per: 
Redacció / Foto: PS

La consellera general del Partit Socialdemòcrata Susanna Vela ha tramitat una demanda d’informació per tal que el Govern li faciliti tota la informació relativa al projecte del centre de recerca immunològica que la multinacional farmacèutica Grifols, amb el Govern com a soci, vol construir a Ordino.

Segons s'ha informat mitjançant un comunicat, la consellera general demana que se li faci arribar el projecte arquitectònic i constructiu; el projecte urbanístic complet de la parcel·la afectada, el Prat de;  el projecte i les línies de recerca del centre; les actes de les reunions dutes a terme per la societat Grifols Pyrénées Research Center, SL i el calendari d’execució de tots els treballs un cop aprovat el projecte.

Des que la consellera de Movem Ordino, Sandra Tudó, va deixar el seu lloc al Comú i va ser substituïda per Jean-Michel Armengol, des del PS s’ha mantingut una posició més bel·ligerant cap al projecte del laboratori. De fet, Armengol, juntament amb Dolsa, va ser impulsor de la reunió pública que es va celebrar fa uns dies a la parròquia.

Vela
informació
laboratori de Grifols

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte