Enric Dolsa continua recordant el seu anterior mandat. El candidat a cònsol major de la candidatura de X’Ordino va realitzar ahir un acte a la Casa Pairal i va assegurar que si la gent gran d’Ordino està ben tractada és gràcies a quan estava ell de cònsol major. “Cal recordar que els avis de la parròquia estaven en una sala que feia 20 metres quadrats a prop del Comú actual. Nosaltres vam ser impulsors i els promotors d’aquesta infraestructura. Aquest projecte va canviar el benestar de la gent gran de la parròquia en un 100%”, va dir.

I ja pensa, si guanya les eleccions del dia 15, personalitzar un transport que porti la gent a casa quan no tinguin cap familiar aquell dia perquè no es quedin sols. “Si ho estructurem bé, aquesta proposta és molt fàcil de fer”. I novament va recordar el seu anterior mandat. “A l’actual Comú no li ha calgut tenir continuïtat a l’hora de treballar per a la gent gran perquè les instal·lacions i els serveis ja estaven tots dotats del nostre mandat entre el 2000 i el 2003. Els serveis que es donen avui dia són exactament els mateixos que es donaven quan vam inaugurar la casa”.

Dolsa també va defensar el col·lectiu de la gent gran. “Se’ls ha imposat el que han de fer o on han d’anar sense tenir consideració el seu pensament”, va sentenciar Enric Dolsa.

 

FOTO: AGÈNCIES