Diari digital d'Andorra Bondia
Promoció del Moviment Jove.
Promoció del Moviment Jove.

300 joves aporten 160 noves propostes al Moviment Jove


Escrit per: 
M.P.A. / Foto: Moviment Jove

El projecte Moviment Jove afronta la seva última fase amb la votació final de les propostes sorgides dels tallers presencials i de la participació digital. A les 68 propostes plantejades als tallers s’hi afegeixen ara 164 de noves aportades pels 300 joves. Ara, fins al 30 d’abril, és el moment de votar en línia i seleccionar les que creguin més importants i prioritàries. 
Les propostes estan agrupades en dotze categories:  mobilitat, habitatge, ocupació, educació, estudiar fora d’Andorra, esport, oci, informació i comunicació, participació i ciutadania activa, model de país, tràmits i administració pública i altres propostes. Es pot votar a través del web movimentjove.com/participa. Entre les propostes de cada categoria, els joves han d’escollir-ne cinc  i ordenar-les per ordre d’importància, segons el seu parer. 
D’aquesta manera, els i les joves podran escollir, per exemple, entre donar més importància a la creació de més carrils bici, millorar el servei d’autobús nocturn i/o abaixar els preus del transport públic.
Entre els i les joves que participin en aquesta votació digital se sortejaran dos mòbils Redmi Note 7.
L’objectiu de participació d’aquesta fase s’ha fixat en 800 joves, tot i que s’aspira que més joves s’animin a participar-hi i la xifra augmenti considerablement. Des del carnet jove es considera que el més important és donar veu a tot el jovent i que els resultats representin les seves inquietuds, necessitats i preocupacions.
Un cop acabada la votació, el 30 d’abril, es començarà el treball per redactar i publicar l’Informe de Joventut, que es presentarà en una roda de premsa un cop finalitzat el projecte Moviment Jove.
El Govern d’Andorra, els set comuns, l’Associació Carnet Jove, el CRES i el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra impulsen aquest projecte amb la finalitat d’obtenir un coneixement exhaustiu i detallat de la realitat actual en l’àmbit de la joventut a Andorra i impulsar les polítiques de Joventut i les intervencions a desenvolupar, segons les necessitats i els recursos disponibles.

joves
300
propostes
Moviment Jove
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic