Coincidint amb les jornades gastronòmiques La Massana fogons, arrenca la tercera edició del cicle Al novembre, parem taula! Els protagonistes d’aquesta acció també són els restaurants de la parròquia ja que les cuines i les sales seran l’escenari dels tallers perquè els alumnes puguin conèixer espais que habitualment no es veuen. “En aquesta edició proposem temes que giren al voltant de la taula donant protagonisme als elements que formen part del ritual perquè l’àpat es converteixi en una festa dels sentits”, va dir la consellera de Cultura, Jael Pozo.

Els tallers donaran el tret de sortida aquest dijous, 5 de novembre, amb una introducció al món dels destil·lats a càrrec d’Eva López (restaurant La Torrada-Xixerella). La següent proposta serà dilluns, 9 de novembre, amb un taller sobre els tipus de cafès, els orígens i les formes d’extracció amb Mario Izanzo (Borda Casa Vella Palés). També hi haurà propostes amb bolets. “Som un país de boletaires però de vegades no sabem què fer amb la gran quantitat de bolets que arriben a casa, i per això ensenyarem com conservar-los i com cuinar-los”, explica Amaro Batista (restaurant Borda Eulari-Anyós). Serà l’11 de novembre.
El 17 de novembre hi haurà un taller d’aperitius i tapes amb Pablo Tolisano (Món Bohemi) i el 19 de novembre Joan Antoni Azurmendi (Borda de l’Avi) tractarà des de l’ordre de les copes i els coberts fins a idees originals de decoració de la taula. El següent curset també serà impartit per Tolisano, que en aquest cas proposa aprendre els secrets d’un bon còctel (24 de novembre), i tancarà el cicle, el 26 de novembre, un curset sobre tot el que envolta el món del vi a càrrec de Xavier Casañas (Borda de l’Avi). Els tallers es faran de 20 a 22.30 hores i el preu oscil·la entre 
10 i 20 euros. La preinscripció es pot fer al departament de Cultura.