Les entrades per a l’Andorra Mountain Music 2022 Winter Edition ja estan a la venda, tot i que amb l’actual situació epidemiològica costa d’imaginar-se ara per ara si les actuacions del festival es podran celebrar en el format dissenyat i en les dates programades. A més, caldrà implementar uns protocols específics com ja es va fer en l’edició estival. I és que no falta tant, menys d’un mes, 24 dies per ser exactes, perquè tingui lloc el primer dels cinc esdeveniments que es desenvoluparan durant tots els dissabtes del mes de febrer i el primer dissabte de març. La primera sessió estarà protagonitzada per Tiësto, i serà el 5 de febrer a les 18 hores a l’estadi comunal Joan Samarra. L’horari i el lloc és el mateix per a tots els concerts. També és igual per a tots ells els tipus d’entrades que es poden adquirir, encara que el preu de la general és el que varia en funció del convidat, cal pensar.

Així, per exemple, si volem comprar una entrada per veure Tiësto el 5 de febrer, la general (de peu) ens costarà 66 euros; la Prèmium, 218,90; i la VIP Experience s’enfila fins als 438,90. En canvi, per a Afrojack, el 12 de febrer, el preu de la general és de 55 euros. Per a Martin Garrix, que actua el 19 de febrer, torna a ser de 66; i finalment, tant per a Don Diablo com per a Timmy Trumpet, costarà 55.

Ara bé, el que més ha sorprès alguns ciutadans curiosos que han començat a tafanejar pel portal web que permet adquirir les entrades és el que inclou la Prèmium i la VIP, ja que s’informa que dona accés a una zona exclusiva a prop de l’escenari, a bars, menjar i beguda exclusius a l’àrea Prèmium, un photocall amb descàrrega gratuïta de fotos, tres begudes, taquilles exclusives, una zona elevada, barra... I, a més a més, d’una acreditació commemorativa i un regal, també inclou un bany que va d’acord amb l’entrada i és exclusiu Prèmium. I passa una mica el mateix amb l’entrada VIP. I és clar, aquests ciutadans tafaners es pregunten: com dimonis serà això? Potser hi haurà uns lavabos d’aquells de cabines exclusives? Perquè atenent les imatges que alguns van compartir a les xarxes socials no fa massa amb els desperfectes que hi ha al vestidor masculí de l’estadi comunal, costa imaginar una transformació tan radical en tan poc temps.