Diari digital d'Andorra Bondia
Un dels restauradors participants a les jornades prepara un plat.
Un dels restauradors participants a les jornades prepara un plat.

Bones perspectives en la recta final de la Massana Fogons


Escrit per: 
Redacció/Foto: Comú de la Massana

A una setmana pel tancament de les jornades gastronòmiques de cuina de tardor, la Massana Fogons, els restauradors participants asseguren que els menús proposats en aquesta edició estan tenint una bona acollida i esperen que durant els pròxims dies molts comensals s’animin a provar-los. Així, la iniciativa promoguda pel Comú de la Massana està assolint l’objectiu d’esdevenir una eina de promoció de la gastronomia de la parròquia, ja que molts dels clients arriben atrets per les jornades i, per tant, és una bona manera de donar-se a conèixer, assenyala la corporació.
Alguns dels participants asseguren que moltes de les reserves que han fet eren per provar el menú de la Massana Fogons i que molts clients repeteixen després d’haver provat les propostes d’altres edicions. En aquesta onzena edició hi prenen part tretze restaurants (Borda Eulari, la Torrada, Molí dels Fanals, Émo Hotel Palomé, Abba Xalet Suites Hotel, l’Hort de Casa, Angelo, Cal Silvino, Hostal Palanques, la Borda Secreta, la Borda de l’Avi, Borda Raubert i Xalet Hotel Montané). Els preus dels menús oscil·len entre els 24 i els 35 euros i tots inclouen un primer i un segon, amb diverses opcions, i unes postres o menús degustacions. La característica principal de les jornades és que els protagonistes són els productes de tardor: bolets, carbasses, moniatos, figues, pomes, magranes o trumfes. Les jornades, que van començar a primers de mes, es tancaran el 31 d’octubre.

bones
perspectives
recta final
Massana Fogons

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte