Cada cop són més els padrins que decideixen beneficiar-se dels diferents menjadors per a la gent gran que s’han posat en marxa en els darrers anys en diferents parròquies.

De fet, les dades facilitades pels comuns posen en evidència que el volum d’àpats servits augmenta cada any, també a mesura que la gent gran va coneixent aquest servei.
D’aquesta manera, cal posar de manifest que a la capital el volum d’àpats que es van servir al Calones al llarg de l’any passat va ser de 16.600, mentre que a domicili se’n va repartir 3.450. Tal com assenyala el conseller de Social de la corporació d’Andorra la Vella, aquest servei d’àpats a domicili es va posar en marxa amb la intenció que les persones que no poguessin traslladar-se fins al Calones poguessin beneficiar-se’n, i alhora també destaca que es tracta d’un servei que és útil per al seguiment d’aquestes persones i la seva socialització. Aquestes dades posen de manifest que de mitjana la capital serveix uns 1.383 àpats mensuals al Calones, una xifra força important, tal com manifesta Valera.
Pel que fa al menjador del Comú d’Escaldes-Engordany, cal assenyalar que la mitjana d’usuaris no ha parat de créixer des de la seva posada en marxa, l’any 2006. D’aquesta manera, si bé en el primer any el volum de persones que van anar al menjador va ser de 373, ja el 2007 la xifra es va elevar a 484 i ja en aquest darrer any el nombre mitjà d’usuaris ha superat els 700 i s’ha situat concretament en 721, la qual cosa suposa que els àpats servits en aquest menjador per a la gent gran s’eleven a 8.659.
Una dada que també cal posar en relleu, segons les estadístiques facilitades per la corporació comunal, és que hi ha hagut mesos aquest any en què s’ha superat els 800 àpats mensuals, concretament al març i al juny. Des de la corporació comunal destaquen que la inversió que fan en aquest servei és de 57.000 euros i que se’n recuperen uns 43.000 a través del que paguen els padrins pel menjar. En aquest cas, però, com en la resta de parròquies, el preu és molt econòmic.
A la parròquia d’Encamp també són cada vegada més els clients del menjador per a la gent gran. D’aquesta manera, ara com ara, hi ha una mitjana de deu o quinze persones que van de manera habitual al menjador. Segons les dades facilitades per la corporació encampadana, cal assenyalar que el volum d’àpats servits el 2010 han estat de 2.335, una xifra força superior a la que es va registrar, per exemple, el 2008, en què van ser 1.321 els àpats servits entre la gent gran que hi anava al servei de menjador de la parròquia. D’aquesta manera, en els anys que fa que funciona aquest servei, s’ha aconseguit “fidelitzar” un determinat nombre de persones que assisteixen de manera regular a aquest menjador.
Finalment, pel que fa a la Massana, cal destacar que s’ha aconseguit arribar a una mitjana de 80 usuaris per mes. En aquest cas es tracta d’un servei diferent del que existeix a la resta de parròquies. D’aquesta manera, hi ha diferents restaurants a la parròquia on els padrins poden anar. D’aquesta manera, des de la corporació no dubten a qualificar aquesta iniciativa d’èxit ja que exposen que cada cop són més les persones que s’afegeixen a aquest servei. De fet, sembla que un dels aspectes que més agrada als padrins és precisament la llibertat de poder escollir.