El Nadal ja ha arribat a Cal Federico, que dona oficialment el tret de sortida a la temporada nadalenca amb la presentació de les seves Cistelles de Nadal. Fidels a la seva filosofia d’autenticitat i proximitat, les noves paneres combinen el millor dels sabors, aromes i artesania d’Andorra.
Sota el lema “Aquest Nadal no regalis qualsevol cosa, regala territori”, Cal Federico convida a viure les festes d’una manera més conscient, posant en valor els productes locals i de qualitat. Cada cistella és una experiència sensorial que reflecteix la riquesa del territori i el treball de petits productors del país.
Les Cistelles de Nadal proposen un recorregut pels sabors de muntanya, la cosmètica natural i la tradició artesanal. Entre els productes més destacats hi trobem els vins de Casa Auvinyà, la Ratassia de la Carmeta, els formatges del Batall i de Casa Raubert, la mel d’Armiana, les galetes d’Estopiñán o les creacions de Pocions de Lluna Nova i Kal Lluna.
Cada proposta està pensada per compartir moments i emocions durant les festes, amb una presentació cuidada i materials de proximitat. Des de detalls de 50 € fins a propostes premium de 150 €, les paneres s’adapten a tots els gustos i pressupostos.