Diari digital d'Andorra Bondia
Els alumnes han treballat en horari lectiu el contingut de l’articulat de la Constitució.
Els alumnes han treballat en horari lectiu el contingut de l’articulat de la Constitució.

Cant multitudinari al Gran Carlemany


Escrit per: 
Redacció

El Gran Carlemany sonarà aquesta tarda, a les quatre, de manera simultània i al pati de totes les escoles del país, de la veu dels alumnes de tots els centres dels tres sistemes educatius. Abans, però, els alumnes s’han hagut d’aprendre la lletra a les aules i a casa perquè avui el cant sigui immillorable. 
Aquesta és una de les activitats programades avui pel Ministeri d’Educació i Ensenyament superior, que ha impulsat una sèrie d’accions a les escoles amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la Constitució del Principat. D’aquesta manera, totes les escoles del país dels tres sistemes educatius han hagut de treballar durant les darreres setmanes els diferents articles de la Constitució. 
A més, dins de l’horari lectiu, també hi ha hagut programades i dissenyades activitats segons les edats, que han estat dirigides. Alguns alumnes han pogut treballar els símbols d’Estat, com la bandera o l’escut, i han realitzat murals expliciatius sobre els articles de la Constitució. Han treballat també en la recerca d’imatges i documentació d’Andorra en l’època preconstitucional i han aprofundit en la història del Principat a través de l’elaboració de treballs, tant plàstics com tecnològics. 
Així, es preveu que avui també es puguin veure en diferents exposicions de cada centre escolar del país els treballs plàstics fets durant els dies anteriors relacionats amb la Carta Magna i amb la història del Principat d’Andorra. 
El Tribunal Constitucional  va ser qui va proposar al ministeri d’Educació de divulgar la commemoració dels 25 anys de la Constitució entre els infants i els joves del país. 

cant
multitudinari
Gran Carlemany
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic