El Centre Comercial Andorrà (CCA) ha fet entrega aquest dimarts al matí d’un xec de 1.256 euros a i&i Serveis, corresponents a la venda d’articles de l’empresa d’inclusió sociolaboral, en l’espai solidari que disposa el centre comercial.

Els articles venuts, sota la denominació de la marca 'ilú', són el resultat de les vendes obtingudes en les campanyes comercials de finals del 2023 i principis del 2024. En punt de venda solidari, situat a la primera planta del CCA, s’hi troben tota mena de productes artesanals elaborats per les persones amb discapacitat intel·lectual que treballen a i&i Serveis.

Des del 2016, el centre comercial disposa d’aquest punt de venda dels articles d’i&i Serveis. Des de l’empresa d’inclusió sociolaboral han volgut mostrar el seu agraïment a CCA per “la col·laboració que any rere any permet ampliar les nostres vendes, posant a l’abast dels clients del centre comercial els nostres articles, i donar  visibilitat a la feina que es duu a terme, apostant per productes de qualitat i totalment personalitzables.” A més, des d’i&i han explicat que actualment s’està treballant conjuntament amb el CCA en un nou format d’exposició i venda per tal d’apropar més el client al seu producte.

Per la seva banda, Montse Resina, directora de màrqueting del CCA, ha explicat que “estem molt orgullosos de la col·laboració amb i&i Serveis. Des del primer dia vam apostar per aquest projecte perquè creiem fermament en la seva missió i els valors que representa. El nostre compromís és donar suport a iniciatives que promouen la inclusió i el desenvolupament de persones amb discapacitat".

A més, ha afegit que "aquesta col·laboració ens permet no només oferir productes únics als nostres clients, sinó també contribuir a una causa molt important. Continuarem treballant per millorar i innovar en les nostres propostes solidàries".