Diari digital d'Andorra Bondia
Agents de circulació de Canillo.
Agents de circulació de Canillo.

El Comú de Canillo ajusta la graella salarial dels agents de circulació


Escrit per: 
Redacció/Foto: Facundo Santana

El Comú de Canillo ha ajustat la graella salarial a l’estructura dels serveis de circulació comunals en funció de les escales que marca la llei d’aquest cos. Això implica que, amb la modificació, les categories de sotsoficial i caporal tindran una retribució superior als agents, van informar des del Comú.

La proposta de modificació del reglament intern del servei de Circulació s’ha dut a terme arran de l’informe presentat pel cap de Circulació, en què es demanava la possibilitat d’avaluar aquest canvi. Des del febrer del 2007, el reglament intern del cos recollia que la graella salarial dels agents fixava la categoria B1 per al cap dels agents de circulació, la B2 per al sots-cap, la B3 per a l’oficial i responsable de servei de nit, la C1 per a sotsoficial, caporal i agents, i la C2 per l’auxiliar de circulació.

A partir d’ara, la graella manté la categoria B1 per al cap dels agents de circulació, la B2 per al sots-cap, i la B3 per a l’oficial i responsable del servei de nit, i crea la B4 per al sotsoficial i el caporal mentre que els agents es deixen a la C1 i l’auxiliar de circulació a la C2.

Aquests canvis s’han adoptat tenint en compte que l’escala tècnicam que comprèn els càrrecs d’oficial, sotsoficial i caporal, tenen atribuïdes funcions de responsabilitat addicional com són la supervisió i tramesa de les recaptacions dels parquímetres i la responsabilitat del torn assignat en absència del cap de servei.

Comú
Canillo
ajusta
graella
salarial
agents de circulació
Comentaris: 1

Comentaris

En comptes de ajustar els salari, que us sebla si ajusteu el nivell de català? Sense ser Andorrà, només amb residencia et fiques agent de circulació on només et demanen un nivell de català A1? sou uns poca vergonya

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic