El Comú d’Andorra la Vella va sortir al pas ahir al tomb de les bretolades que alguns cotxes estan patint a l’aparcament Centre Ciutat, a Prat de la Creu. Segons el conseller de Circulació i Aparcaments, Xavier Surana, el consistori de la capital ha demanat pressupostos per fer la instal·lació de càmeres de seguretat a totes les plantes. A més, asseguren que el personal de la instal·lació “està conscienciat” i que s’han reforçat les rondes de seguretat per part dels agents de Circulació de la parròquia. Ara bé, “la situació no s’ha agreujat, ja que no s’han detectat nous actes de vandalisme”, va precisar Surana.

Al mateix temps, el Comú està mirant la possibilitat de realitzar controls d’accés a l’aparcament, de manera que calgui una targeta perquè no hi pugui entrar qui no tingui el cotxe aparcat. Per un altre costat, la corporació comunal de la capital està intentant localitzar els propietaris que paguen l’abonament però que fa molt temps que tenen el vehicle sense fer servir a l’aparcament, perquè el moguin o el netegin per evitar aquesta sensació d’abandonament que presenten aquests cotxes.

El Comú d’Andorra la Vella assegura que ha posat una denúncia a la policia cada vegada que ha tingut constància que s’han produït bretolades i, a més, explica que s’han posat en marxa concursos per a la contractació de més personal a l’aparcament, ja que alguns treballadors denuncien manca d’efectius per controlar les bretolades.
D’altra banda, el Comú d’Andorra la Vella va alertar ahir que s’han detectat intents de phishing suplantant la seva identitat. En aquest sentit, va recordar als ciutadans i empreses que des de la corporació “mai” es facilitarà informació bancària d’un compte estranger per a fer pagaments.