Diari digital d'Andorra Bondia
Les eleccions universitàries s’han fet amb vot electrònic.
Les eleccions universitàries s’han fet amb vot electrònic.

El Consell Universitari renova els representants electes del personal i dels estudiants


Escrit per: 
Agències / Foto: UdA

La comunitat universitària de la Universitat d’Andorra (UdA) ha elegit aquest dimecres els seus cinc representants al Consell Universitari, del total de deu membres que conformaran a partir d’ara aquest òrgan de govern de la institució. Les eleccions universitàries s’han desenvolupat per primer cop en modalitat electrònica, i han incorporat l’elecció d’un nou membre per representar el personal administratiu i tècnic.

Així, les professores Montserrat Aldomà i Montserrat Pellicer han estat escollides noves representants electes del personal docent. Com a suplents, han resultat designats Vicens Blasco i Betlem Sabrià, integrants de la mateixa candidatura única.

També per primera vegada en unes eleccions universitàries, s’ha elegit, a més, un representant del personal administratiu i tècnic, una aspiració històrica d’aquest col·lectiu que ha quedat incorporada en la nova Llei 15/2018, del 21 de juny, de la Universitat d'Andorra. La candidatura entrant és la formada per Victor Llorente i Cristina Osuna (suplent).

Finalment, pel mateix procediment de votació electrònica, Claudia Call i Anna Rodrigues han sortit elegides per representar els estudiants a l’òrgan de govern universitari. En aquest cas, els suplents són Joel Ortega i Leticia Domingues.

La Llei de la Universitat d'Andorra estableix que la durada del mandat és de dos anys per als membres del Consell Universitari que representen el personal i els estudiants, i que poden ser reelegits en els seus càrrecs. El Consell Universitari és la màxima autoritat pluripersonal de la Universitat d’Andorra. El componen el rector, dos representants de l’administració general, dos representants del personal docent, dos representants dels estudiants, un representant del personal administratiu i tècnic, un representant de l’àmbit empresarial i professional, i un representant de les entitats que col·laboren amb la universitat.

En el marc de la jornada d’eleccions universitàries, també s’han elegit els membres del consell editorial del butlletí de la Universitat d’Andorra.

consell universitari
Renova
representants electes
personal
estudiants
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic