El Crash Car mai decep, i un any més ha tornat a fer vibrar les més de 2.000 persones que s'han reunit a l'aparcament i voltants de Prada de Moles. El mític esdeveniment de la festa encampadana ha acollit un total de 36 participants, tant del país com d'Espanya i França i amb representació tant masculina com femenina, fins que només ha quedat la parella guanyadora, formada per Diego Moura i Rafa Araujo. 
  
Dos joves de la parròquia s'han emportat la victòria després de gairebé dues hores de competició, emocions i molts xocs. Aquesta edició ha estat una de les més emocionants perquè no ha tingut un clar guanyador fins a la ronda final, quan només han quedat tres cotxes en peu dels 36. 
  
L'ànima de l'acte, com ja és habitual, ha estat veure els vehicles tunejats per a l'ocasió, i que s'han dividit en 6 rondes de 6 participants. La prova de resistència de motor ha mantingut la seva essència combinant l'espectacle automobilístic amb molt d'humor amb segell encampadà. Els guanyadors han estat aquells que han aconseguit mantenir el seu vehicle en circulació durant més estona.

El públic, per la seva banda, s'ha entregat i ha agraït amb ovacions la feina feta per tots els participants, que han pintat i decorat els seus vehicles, traient els vidres per evitar situacions de perill, i també fent incís en la seguretat amb els cascs per als conductors i els acompanyants, complint així amb les estrictes normes per participar-hi. 
  
La Comissió de Festes ha fet entrega del premi als guanyadors d'aquesta edició i ha valorat "molt positivament" l'esdeveniment d'aquest any, de nou a Prada de Moles, que continua com a emplaçament original de la prova. A més, han agraït a tothom la participació, l'emoció i les ganes que hi han posat.