Diari digital d'Andorra Bondia
El CSJ estudia actualitzar els llocs de treball i els sous de la Batllia
El CSJ estudia actualitzar els llocs de treball i els sous de la Batllia

El CSJ estudia actualitzar els llocs de treball i els sous de la Batllia


Escrit per: 
Pepa Gallego/Foto: Jonathan Gil

El Consell Superior de la Justícia (CSJ) està a l’espera dels resultats d’un estudi sobre els llocs de treball de la Batllia i la valoració de tots ells per poder actualitzar la relació de funcions de cada lloc de feina i la seva remuneració. El gener passat va finalitzar la primera fase d’aquest estudi, que ha consistit en “la descripció de tots els llocs i les seves funcions”, segons va explicar el president del CSJ, Enric Casadevall. La segona fase, que ara s’està treballant i que s’espera que trigui dos o tres mesos, és la valoració en termes de remuneració de cadascun d’aquests llocs de treball segons les funcions atribuïdes, ara actualitzades.
Segons Casadevall, aquest estudi s’ha fet amb la voluntat d’actualitzar la relació de llocs de feina, “perquè han anat canviant i evolucionant i el sistema informàtic també”. La finalitat última és aplicar els resultats que s’extreguin d’aquest estudi, és a dir incrementar si cal el salari de certs llocs de treball, segons les funcions atribuïdes. “Cal posar les coses al seu lloc”, va remarcar Casadevall. 
Precisament, el president del CSJ va rebre recentment una carta del col·lectiu dels oficials de les batllies que es queixaven de l’increment de feina i de funcions al qual han fet front sense que se’ls apliqués una remuneració extra. Casadevall va manifestar ahir que se’ls va respondre que estan a l’espera dels resultats d’aquest estudi i que se’ls aplicarà la valoració actualitzada que se n’extregui. “Han retirat aquesta carta perquè ja els vam informar de la modificació prevista que es farà quan estigui acabat l’estudi”, va dir el president del CSJ.
El col·lectiu d’oficials es queixava de l’increment de feina i reclamaven un augment del sou, i si no es feia efectiu amenaçaven de cenyir-se estrictament a fer la feina que, segons la descripció del lloc de treball, els pertoca. L’estudi d’actualització de la relació dels llocs de treball de la Batllia va començar el juliol passat i es preveu que al juny es tinguin els resultats d’aquesta segona fase, que determinarà un canvi en la remuneració del personal que treballa a la Batllia. 

 

Consell Superior de la Justícia
CSJ
Enric Cadadevall
Batllia
estudi
llocs de treball
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic