Diari digital d'Andorra Bondia
Alumnes de l'UdA.
Alumnes de l'UdA.

El Govern ha emès 362 títols universitaris oficials en els darrers cinc anys


Escrit per: 
Agències

El Govern d'Andorra, a través del departament d’Ensenyament Superior, és el responsable d'emetre els títols oficials que s'imparteixen als dos centres universitaris actualment reconeguts al país: la Universitat d'Andorra (UdA) i la Universitat Oberta La Salle, en aquest cas privada i inaugurada el 2012. En els darrers cinc cursos escolars, és a dir des del 2013-2014 i fins al 2017-2018, el Govern ha emès un total de 362 títols oficials d'Estat. Representa una mitjana de 72 titulacions per curs. La gran part d'aquests 362 títols, concretament 336, provenen d'alumnes que han estudiat a l'UdA, mentre que els 26 restants provenen d'alumnes que han estudiat a La Salle.

Dins de la Salle, s'han emès 25 màsters en Administració d'Empreses, i un bàtxelor en Disseny multimèdia (l'any 2017).

I pel que fa a l'UdA, l’estudi oficial que més titulacions oficials suma en els darrers cinc anys és el bàtxelor en Infermeria. Els darrers cinc cursos se n'han emès 85, i només aquest 2018 han estat 27.

Li segueix el bàtxelor en Ciències de l'Educació, amb 71 títols emesos, i ja més enrere els bàxtelors en Dret (30) i en Administració d'empreses (29), així com el diploma de Professional avançat (37).

Des de la universitat pública andorrana també destaquen que en els darrers cinc anys s'han concedit quatre bàtxelors d'especialització en Infermeria i Obstetricoginecologia, quatre bàtxelors en Comunicació, dotze bàtxelors en Humanitats, onze en Informàtica i quatre en Llengua catalana. Pel que fa a les diplomatures, s'han emès set de la d'Administració d'Empreses, cinc de la d'Infermeria, quatre de la d'Informàtica de gestió, una de la d'Informàtica de sistemes i tres de la de Turisme (en aquest cas totes el 2014). I pel que fa a les llicenciatures, se n'han atorgat cinc en Administració i Direcció d'empreses, una en Ciències el Treball, dos en Dret, cinc en Enginyeria Informàtica, dos en Psicopedagogia i cinc en Publicitat i relacions de publicitat.

Finalment, nou persones han obtingut la titulació de doctor per a la Universitat d'Andorra des del 2014.

Govern
títols
universitaris
cinc anys
darrers
362
Número de vots: 360
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic