El parc de l’Ossa estarà totalment acabat a finals del mes de juny. Així ho ha confirmat la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, assegurant que els serveis estarien operatius a l’estiu. Pel que fa a les opinions dels ciutadans, la cònsol ha assegurat que la gent està “molt contenta”, tenint en compte que és un projecte en el qual “van participar i va votar un jurat popular”.

Les declaracions les ha fet en el marc de la celebració de Sant Romà de Vila. La diada, que ha tingut lloc com cada dilluns de Pentecosta, ha reunit enguany una vuitantena de persones que han participat a la celebració de la missa a l’església en honor a Sant Romà i oficialitzada per mossèn Antoni Elvira, a la ballada de sardanes a l’esplanada de l’església i a l’aperitiu popular que ha continuat amb una graellada popular, que finament s'ha pogut celebrar malgrat els temors que la pluja fes acte de presència i obligués a cancel·lar-la, organitzada per la Comissió de Festes, amb música en directe del grup musical andorrà Rokyo.

 La festa tradicional ha començat amb el repic de campanes que dona peu a la missa en honor a Sant Romà i que inclou el cant dels goigs al finalitzar l’eucaristia. Hi han assistit diversos representants comunals, entre els quals els cònsols d’Encamp, Laura Mas i Xavier Fernàndez, així com el conseller de Cultura, Infància i Joventut, Joan Sans.

La cònsol major ha valorat molt positivament la festa i va destacar la participació no només entre la gent de Vila, sinó també de molts encampadans que volen seguir amb aquesta tradició instaurada des dels anys 70.

Mas ha volgut remarcar la importància de la germanor i treballar per una “Encamp viva”. A més, ha expressat el seu orgull per poder gaudir de “les festes tradicionals dels nuclis petits d’Encamp” i veure  “la unió que es vol pels encampadans”.