El pont de la Puríssima va registrar ocupacions superiors al 75% al Pirineu de Lleida i Girona. El mateix va passar a les comarques del Prepirineu, com el Berguedà, on el turisme rural ha rondat el 100%. A les comarques d’Osona i el Moianès molts establiments i hotels també van haver de penjar el cartell de complet gràcies al reclam del Mercat de Vic i la Fira de l’Avet. A la Costa Daurada també es va assolir un 80% d’ocupació, una xifra “acceptable” per la Federació Empresarial de Turisme de Tarragona, ja que només s’han obert la meitat d’hotels. En canvi, el sector turístic ha punxat a la Costa Brava, on amb prou feines s’han omplert el 40% de les places disponibles, malgrat que només han obert la meitat d’hotels. Tampoc van ser positives les xifres a les Terres de l’Ebre, on l’ocupació ha rondat el 20%.
El Pirineu de Lleida ha registrat una ocupació del 75%, unes dades que segons el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre, són “bones” perquè superen en cinc punts les previsions. Alegre va explicar que ha estat un pont de “comportament desigual”, ja que s’han produït cancel·lacions a la Vall d’Aran per “por” a la manca de neu. Pel que fa a l’ocupació hotelera, es va situar per sobre del 70% de mitjana, mentre que el turisme rural i les segones residències van assolir pràcticament la plena ocupació al conjunt de les comarques del Pirineu de Lleida. 
Pel que fa als forfets venuts, s’han xifrat en 55.000 des de principis d’aquesta setmana. Molts turistes van optar per fer “activitats de natura”, com ara la visita al Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici, cosa que va provocar algunes cues als accessos. Una situació similar s’ha produït a les pistes d’esquí i a les comarques interiors de Girona. Els establiments de la Cerdanya, la Garrotxa i el Ripollès han omplert el 80% de places disponibles. Una situació força diferent s’ha viscut a la Costa Brava, que amb prou feines ha arribat al 40% d’ocupació, malgrat que només tenia la meitat de la flota d’hotels oberta. Amb tot, el president de la Federació d’Hostaleria de les Comarques Gironines, Antoni Escudero, explica que el de la Puríssima és un pont on la muntanya és “el destí per excel·lència”, i en fa un balanç “positiu”. “És important que la temporada d’esquí comenci bé, perquè els visitants sempre tenen més ganes a l’inici que no pas quan està acabant”, assenyala.
En canvi, a la Costa Daurada del sector turístic assegura que s’han complert les previsions, de fet ha assolit el 80% d’ocupació, una xifra similar a la dels últims anys. Des de la Federació Empresarial de Turisme de Tarragona remarquen que són dades provisionals i valoren que són “acceptables”, atès que hi ha poques places disponibles per cada sector pel fet que és temporada baixa. A la vegada, subratllen que el bon temps ha propiciat les reserves d’última hora. En canvi, a les cases rurals de les Terres de l’Ebre, l’ocupació turística ha arribat tan sols al 20% durant aquests dies festius. La competència de les estacions d’esquí i la preferència pels viatges a l’estranger són les raons, segons el sector, que no han ajudat a omplir els establiments.
Les comarques de muntanya de la Catalunya Central van registrar ocupacions superiors al 90% aquest pont de la Puríssima. Una xifra que fins i tot s’ha superat a les comarques d’Osona i el Moianès, on molts establiments i hotels van haver de penjar el cartell de complet gràcies al reclam del Mercat de Vic i la Fira de l’Avet.
Així ho va destacar el gerent de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme del Moianès i d’Osona, Antoni Dinarès, que ha assegurat que “el mes de desembre és el millor mes de l’any” per a aquest sector. També ho veu de la mateixa manera el president de l’Associació de Turisme Rural del Berguedà, Jordi Pellicer, que destacava que s’ha rondat el 90% d’ocupació al conjunt de les cases rurals.