La direcció del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) acomiadarà el cap del servei d’Urgències, Josep Gómez, i presentarà una querella contra ell per l’afer del sistema de triatge, segons va informar ahir RTVA. Gómez està encausat en l’afer de les irregularitats dels comptes del  SAAS per apropiar-se presumptament de la comercialització dels drets d’autor del sistema de triatge. Des del SAAS s’haurien detectat suficients proves com per prendre aquestes decisions d’acomiadar-lo i de querellar-se contra ell abans que sigui jutjat. 
La batlle que porta el cas ha plantejat dubtes sobre la gestió dels drets, pels quals el SAAS no percep cap benefici des de fa anys. Aquest és un dels problemes que el Tribunal de Comptes va detectar en el seus informes i que també s’ha denunciat des del Partit Socialdemòcrata (PS).
Segons va informar RTVA, Josep Gómez es troba en aquests moments de vacances i s’hauria de reincorporar dilluns vinent. Gómez ja es tenia previst reubicar en un altre departament atès que hi va haver protestes per part del personal d’urgències sobre el funcionament. Ara, doncs, amb la reforma d’aquest departament, el SAAS ja va manifestar que substituiria Gómez i que aquest seria reubicat.