El Comú ha creat el segell la Massana Ciclista amb l’objectiu d’involucrar els establiments de la parròquia, sobretot els restaurants primer però també els hotels més endavant, i millorar l’experiència dels visitants ciclistes, segons ha explicat a la presentació les conselleres de Turisme i Dinamització Comercial, Mònica Solé i Bet Rossell. La previsió és que el projecte es materialitzi a finals de març, amb la col·locació dels primers distintius.

En la primera fase, es contactarà amb tots els restaurants que vulguin participar-hi. De moment, ja n’hi ha una dotzena d’implicats, però el Comú preveu que n’hi hagi més. Amb aquest segell, el ciclista sabrà que l’establiment els oferirà aigua i fruita, a més de disposar d’inflador de rodes i altres eines per a la reparació, espai per deixar les bicis i punts de càrrega d’e-bikes. A més, la corporació ofereix l’opció als restauradors perquè facin les seves pròpies promocions, com ara descomptes o menús especials. El projecte, que pretén ampliar el perfil del ciclista visitant, preveu la unió del ciclisme i la gastronomia, ja que, segons el Comú, els ciclistes comencen i acaben les trobades amb un àpat.