Diari digital d'Andorra Bondia
La pensió Roser és un dels establiments contractats per donar resposta a les necessitats de reallotjament urgent.
La pensió Roser és un dels establiments contractats per donar resposta a les necessitats de reallotjament urgent.

El servei de reallotjament urgent, activat 16 vegades


Escrit per: 
Agències / Foto: Agències

Quan el departament d’Afers Socials rep una demanda d’una persona que necessita ser reallotjada de manera immediata i urgent compta amb el recurs d’un hostal on poder reubicar-la temporalment. Aquest recurs va ser activat l’any passat amb deu persones, que van ser allotjades en un d’aquests hostals. I aquest any sis persones han fet servir aquest reallotjament.

Les problemàtiques de les persones que necessiten aquest recurs poden ser molt diverses, si bé des d’Afers Socials no se n’han concretat els perfils, ja que al·leguen que tenint en compte les xifres reduïdes cal vetllar per la seva privacitat.

El passat mes de setembre el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) va publicar un edicte en el qual s’especificava que precisament per “garantir la cobertura de les necessitats bàsiques a les persones que es troben en una situació d’urgència social” el Govern procedia a l’adjudicació definitiva de l’hostalatge a la pensió Roser per un import de 836 euros mensuals i per un termini que expirarà el 30 de juny del 2027. A través d’aquesta adjudicació les persones que ho necessiten poden gaudir de serveis “de diferent natura que giren entorn de l’allotjament, com a prestació principal per garantir la cobertura de les necessitats bàsiques a les persones que es troben en una situació d’urgència social a Andorra”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte