International SOS acaba de publicar el Mapa anual de riscos de viatge per a l'any 2020. Dissenyat per experts mèdics i de seguretat, el mapa ofereix a les organitzacions una comprensió integral dels riscos relacionats amb els mercats en què operen i viatgen. Mostra les respectives classificacions actualitzades de riscos mèdics, de seguretat i de seguretat viària de cada país.

Un any més, el Travel Risk Map situa Andorra entre els països capdavanters del rànquing i per tant com a un dels més segurs al mateix nivell que Suïssa, Luxemburg, Finlàndia, Dinamarca o Eslovènia, entre d'altres. Així, el mapa posa de manifest que el perill d’inseguretat al país és "insignificant", que els riscos sanitaris "són a febles" a la vegada que destaca la seguretat vial ja que hi ha menys de 10 morts a les carreteres per a cada 100.000 habitants.

En sentit contrari el Mapa anual de riscos assenyala Síria, Sudan del Sud i l'Iraq com alguns dels països qualificats com "extrems" en termes de riscos de seguretat de viatge. Veneçuela, Haití i Corea del Nord es troben entre els països amb riscos sanitaris "molt alts". Aràbia Saudita, Vietnam i Sud-àfrica s'inclouen entre aquells amb una taxa de mortalitat viària de més de 25 per cada 100 000 habitants.