La Massana acollirà a partir d’avui el Vide Dressing, una cita que s’ha anat consolidant any rere any amb més demanda d’expositors, la qual cosa va fer que s’anessin ampliant els espais.

Tot i això les places es van exhaurir ràpidament i no es van poder atendre totes les demandes. Les inscripcions es van obrir l’11 de setembre i els inscrits van haver d’assistir a una reunió informativa el 30 de setembre. El preu de la inscripció variava segons la ubicació i oscil·la entre els 15 i els 35 euros.
Participaran en aquesta desena edició de tardor una vuitantena de parades que portaran tota mena de producte, des d’abrics i vestits a collarets o bosses de mà.

L’únic requisit per poder participar en el Vide Dressing és que la roba i els complements estiguin netes i en bon estat, ja que l’objectiu d’aquest esdeveniment és allargar la vida dels productes i fomentar l’economia circular. De mitjana, aquest esdeveniment aconsegueix donar sortida a unes 5.000 peces en cada edició.

“Després d’una dècada, el Vide Dressing ha aconseguit crear hàbits de consum sostenible. Cada cop són més les persones que venen a comprar productes de segona mà, sobretot amants de la moda que busquen peces exclusives però també molta gent que vol renovar el seu armari a preus baixos”, explica la consellera de Dinamització, Bet Rossell.

Ahir, s’ultimaven tots els preparatius. Els horaris d’obertura són avui de quatre de la tarda a vuit del vespre, demà dissabte de deu del matí a vuit del vespre i diumenge de deu a dues del migdia.

El Vide Dressing coincideix amb La Massana Fogons. Des de la seva creació fa disset anys, aquest projecte s’ha consolidat com un referent de la cuina sostenible, fent valdre els productes de proximitat, i els ingredients de temporada. En aquesta edició, cada restaurant presentarà el seu plat “estrella” i s’incorpora el Passaport Gastronòmic Digital a través de l’app La Massana+. La proposta gastronòmica es podrà tastar fins al 2 de novembre.