Diari digital d'Andorra Bondia
El web del BonDia creix un 20% i es consolida com un referent
El web del BonDia creix un 20% i es consolida com un referent

El web del BonDia creix un 20% i es consolida com un referent


Escrit per: 
Redacció

La presència digital del BonDia  continua refermant el seu lideratge entre els mitjans de comunicació del país i segueix engrandint-se. Mentre el lloc web continua creixent i el 2016 va arribar a xifres rècord, els canals oberts a les xarxes socials també estan consolidant-se i captant seguidors nous.
Com dèiem, la xarxa de seguidors digitals del BonDia cada vegada es fa més gran. En aquest sentit, el 2016 va ser un any especialment bo pel que fa a les visites de la pàgina web, que van registrar un fort increment respecte al 2015. Així, per exemple, l’any passat es van superar els quatre milions de pàgines vistes quan l’any anterior no s’havia arribat a tres milions i mig. El percentatge d’increment és de prop del 20%, amb un augment en xifres globals superior a les 600.000 pàgines vistes. Cal destacar que l’augment segueix una tendència exponencial i a més a més les visites van creixent amb una mitjana d’unes 380.000 pàgines vistes al mes. A la vegada, el més important és que els indicadors també posen de manifest que el 2017 no només s’està mantenint la tendència, sinó que el ritme de creixement s’està accelerant.  
D’altra banda, la presència digital del BonDia també té un fort arrelament gràcies als canals oberts a les xarxes socials, on es manté en posicions de lideratge i està pujant en nombre seguidors. En el cas de Twitter, el BonDia es consolida en la segona posició amb 9.143 seguidors i amb el repte de superar aviat la barrera dels 10.000. Aquesta precisament és una barrera de seguidors que ja fa temps que es va superar a Facebook, on s’ha arribat a 11.122 seguidors. Per tot plegat, la xifra de seguidors del BonDia a les dues xarxes socials ja és superior a 20.000. Aquestes dades permeten concloure que el primer diari gratuït i independent d’Andorra ha vist consolidada la seva presència digital, fet que demostra l’increment de la confiança i la fidelitat dels seus lectors. 

web
BonDIA
referent
consolida
digital
Número de vots: 212
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic