Diari digital d'Andorra Bondia
El carrer Mirador és de titularitat pública però les voravies són privades.
El carrer Mirador és de titularitat pública però les voravies són privades.

Els veïns del carrer Mirador es queixen de les voravies malmeses


Escrit per: 
Pepa Gallego/Foto: Jonathan Gil

El Comú d’Encamp ha rebut diverses queixes dels veïns del carrer Mirador sobre el mal estat de les voravies en alguns punts. Després d’analitzar la situació, el Comú ha comprovat que, malgrat que el carrer és de titularitat pública, les voravies són privades i, per tant, són els propietaris o comunitat de propietaris de la finca o finques afectades els que han de fer les actuacions corresponents, segons han informat des del Comú encampadà. 
Fa pocs dies la comissió d’Higiene i Medi Ambient va posar sobre la taula les queixes rebudes per part d’alguns veïns. La mateixa comissió va analitzar que, segons diu el cadastre, la titularitat del carrer és pública però les voravies no, i això vol dir que el Comú no n’és responsable. Tot i això, des de la corporació es va decidir instar els titulars a fer les actuacions corresponents perquè es portin a terme les obres pertinents i que les voravies quedin en bon estat. Els membres de la comissió d’Higiene i Medi Ambient van fer precisament aquesta proposta, aprovada la setmana passada en la darrera junta de Govern. 
Una de les veïnes va explicar en aquest rotatiu que pel mal estat de les voravies va caure i es va fer lesions amb conseqüències greus, una hèrnia discal. La veïna lamenta que les voravies estiguin en aquest estat.
Des del Comú, a més de fer la carta als titulars instant-los a fer les actuacions pertinents a les voravies del carrer afectades, també es tenia previst la comunicació de les decisions preses als veïns que van mostrar la seva queixa a les autoritats comunals. 
Amb tot, queda en mans dels propietaris dels edificis arranjar aquestes voravies malmeses. Alguns dels veïns afectats, com la dona que va caure, esperen que resolguin aviat aquestes obres per tenir unes voravies amb un ferm més segur perquè,  diuen,  és una zona de pas diària i s’arrisquen a tornar a caure.

 

carrer Mirador
voravies
malmeses
veïns
es queixen
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic