Diari digital d'Andorra Bondia
Els treballs d'embelliment al carrer Bellavista i les escales d'accés a la passarel·la del Riu Aixec.
Els treballs d'embelliment al carrer Bellavista i les escales d'accés a la passarel·la del Riu Aixec.

Encamp inicia el Pla de manteniment i reforma de les voravies


Escrit per: 
Redacció / Foto: Comú d'Encamp

El Comú d'Encamp ha començat el Pla de manteniment i reforma de voravies del 2022 que inclou una trentena d'actuacions per millorar l'accés o la mobilitat en alguns trams de voravies que actualment es troben en mal estat. Les primeres actuacions han començat aquesta setmana, d'una banda, al carrer Bellavista i a la passarel·la d'accés del carrer Riu Aixec, i de l'altra, al carrer de la Plana i la carretera dels Cortals.

"Hem previst una inversió de 400.000 per aquest 2022 per a la reforma d'uns 3.500 m² de voravia, que s'afegeixen als que ja vàrem remodelar l'any passat", ha explicat el conseller de Manteniment i Infraestructures, Xavier Fernàndez. Així doncs, les actuacions incloses en el Pla del 2022 són trams que corresponent als següents carrers: de la Palanca, Ctra. dels Cortals, de la Plana, dels Arínsols, Bellavista, Avellaners, Travessera del Jardí, Av. del Torrent Pregó i Av. de François Mitterrand. A Vila, s'actuarà en quatre trams de la carretera de Beixalís i al Pas de la Casa s'han previst diverses actuacions en els carrers Bearn, de la Solana i de l'avinguda d'Encamp.

Les empreses guanyadores del concurs plurianual van ser Sideco i AC Construccions, que un cop passat l'hivern i donada la modalitat de contractació plurianual, ja han pogut iniciar els treballs que suposaran una millora d'uns 3.500 m² de voravia aproximadament, més o menys com l'any anterior, i diversos treballs de manteniment del mobiliari i l'espai públic.

Els treballs no suposaran grans afectacions pel que fa al trànsit rodat, en alguns casos hi podrà haver passos alternatius per a vianants, i en altres casos hi pot haver afectacions o talls puntuals del trànsit mentre durin les obres. El Comú col·locarà cartells informatius en cada tram d'actuació, abans d'iniciar les obres per informar de les afectacions i la seva durada. 

A més, el Comú posa a disposició de tots els veïns el WhatsApp comunal (+376 653 200) per fer arribar qualsevol suggeriment o demanda d'informació. 

 

Andorra
Encamp
urbanisme
voravia
obres
millora
embelliment

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte